αἰέν ἀριστεύειν

Ο έρπων φασισμος που έχει εξαπλωθεί και στις τρείς, διακριτές (υποτίθεται) εξουσίες, που απαρτίζουν ένα δημοκρατικό πολίτευμα (νομοθετική, εκτελεστική, δικαστική), βάζει εμπόδια, στην ουσία απαγορεύει την ενημέρωση στον ελληνικό λαό.
Με το πρόσχημα της δήθεν διαφύλαξης της ιδιοτικότητας του πολίτη από καταγραφές συνομιλιών και άλλες, απειλούν με «αυτόφωρο» όποιον, έστω και εν ενεργεία βουλευτή, δημοσιοποίησει τέτοιο υλικό!
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ σε οπτικοακουστικό υλικό, και απειλούν με διώξεις.
Όψιμος και φαρισαϊκός πόνος για την ιδιοτικότητα και την προστασία της προσωπικής ζωής του πολίτη, όταν αυτοί ως κράτος παρακολουθούν τα τηλέφωνα κάθε «αντιφρονούντα» που οι ίδιοι θεωρούν επικίνδυνο για την εξουσία τους, καταγράφουν με τους ρουφιάνους τους κάθε «ύποπτη»κατ’ αυτούς καθημερινή μας κίνηση, παρακολουθούν τα «ίχνη» μας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ, και ξέρουν ακόμα και τί εφημερίδα διαβάζουμε ή ποιόν ραδιοφωνικό σταθμό ακούμε!

Δείτε την αρχική δημοσίευση 232 επιπλέον λέξεις

Advertisements